December 21, 2017

July 29, 2017

Please reload

Recent Posts

BLED BGM 2017

July 29, 2017

Med 19.7.2017 in 22.7.2017 je na Bledu potekal že četrti mednarodni pevski festival Bled Golden Microphone 2017, ki spada med največje in najbolje organizirane v Evropi. Zasluge za to nosi organizator in ustanovitelj festivala Sandi Vovk. 
Šola petja Orfeus, ki deluje pod okriljem pevcev Sergeja Ruprehta in Petre Turk Rupreht v Bistriškem gradu že peto leto,  se je na festival podala drugič in dosegla zavidljive rezultate v res hudi konkurenci.

 

Z veseljem in ponosom sporočamo, da je Zarja Robar v svoji kategoriji XS (do 10 let) z odličnim petjem in igro s pesmima Prva ljubezen in Price tag osvojila prvo mesto. V izredno močni kategoriji S je Aneja Lončarič osvojila 4. mesto in le za las zgrešila tretje mesto, Nuša Sirk (debitantka na tekmovanjih) je s suverenim petjem osvojila 7. mesto. 
Šola petja Orfeus je imela svojo zastopnico tudi v kategoriji XL (od 18 let dalje). Kaja Humski (nekdanja začasna članica ansambla Veseli svatje in aktualna članica ansambla Mladi upi) je  čustveno prepričljivo odpela pesem Caruso ter z odlično izvedbo pesmi New York poslušalce in žirijo popeljala v svet kabareta in se uvrstila na tretje mesto.


Festival se je zaključil 22. 7.  z Gala koncertom na Blejski promenadi ob jezeru. Na ta večer so v jezero spustili 15.000 lučk in pričarali res čarobno vzdušje.
Vsem nagrajencem čestitamo za velik uspeh. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square